Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!
Allround DJ Johan Post review 30e verjaardag door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone doctor

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

Allround DJ Johan Post review over bruiloft door Maartje Bockbernd
Menno van Eijk & Maartje Bockbernd

We hebben Johan ervaren als een ontspannen DJ, die rustig meedenkt. Zich niet gek laat maken en open staat voor aanwijzingen en wensen. Door ontspannen mee te denken zowel voor ons feest als tijdens ons feest heeft hij er een top avond voor ons van gemaakt!

Allround DJ Johan Post review huwelijksfeest door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Wij werken graag met Johan. Duidelijk en snel met voorstellen. Communicatie is zeer goed, ook naar onze gasten toe om duidelijke muziekkeuzes af te stemmen. De reviews van onze gasten zijn dan ook altijd zeer goed!

Allround DJ Johan Post review door Yvonne Scholten van locatie Dekker Zoetermeer
Yvonne Scholten - Dekker Zoetermeer

We hebben heel de avond gedanst, precies wat we wilden! Omdat Johan onze locatie kende, kwam hij nog met een aantal leuke tips waar we ook zeker gehoor aan hebben gegeven. Bedankt voor een spetterende afsluiting van onze mooie dag! Alleen maar lovende woorden voor je! :)

Allround DJ Johan Post review over bruiloft door Sanne Hulsker
Sanne Hulsker

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker!

Allround DJ Johan Post review bruiloft door Jeroen en Margriet
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop
Mede dankzij dj Johan is het "50-jaar" feestje van mijn man een TOP FEEST geworden! Nogmaals dank!
Ineke Meijer
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
Martin & Patricia Jungschlager
Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.
Ruben & Melloney de Ruiter

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met mij?