Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

Bruiloft DJ?

Bruiloft DJ Johan Post

Een bruiloft dj inhuren voor ceremonie, receptie en (jubileum) huwelijksfeest

  • Ceremonie dj voor muziek tijdens trouwen
  • Receptie dj voor sfeervolle trouwmuziek
  • Exclusieve bruiloft dj voor spetterend trouwfeest
  • Houten jubileum dj voor 5e huwelijksjubileum
  • Koperen bruiloft dj voor 12,5-jarig huwelijk
  • Zilveren jubileum dj voor 25-jarig huwelijk
  • Robijnen bruiloft dj voor 40e huwelijksverjaardag
  • Gouden jubileum dj voor 50-jarig huwelijk

Gegarandeerd onvergetelijk met Bruiloft DJ Johan Post

Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken voor trouwfeest hier tijdens exclusieve bruiloft in het Wereldmuseum te Rotterdam

Ervaren

Na meer dan 15 jaar honderden trouwfeesten laten spetteren mag je me best ervaren noemen 😉. Dit geldt dus voor muziekkennis, beatmixen, presentatie en aanvoelen.
Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken voor huwelijksfeest hier klaar voor trouwfeest in het Witte Hof te Haastrecht

Attent

Mijn enige doel is jullie bruiloft met een spetterend huwelijksfeest af te sluiten. De avond draait dus niet om mij maar om jullie en jullie gasten. 
Bruiloft DJ Johan Post voor huwelijksfeest inhuren of boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in het Wereldmuseum te Rotterdam

Allround

Ik ben een echte allrounder. Ik mix muziek of videoclips vanaf de jaren 50 tot nu. Of het nu gaat om 60's Rock 'n Roll, 70's/80's Dance Classics, 90's Dance en Urban, 00's House en Après-ski of 10's, Lounge, Deep House en Nederrap.

Bruiloft DJ Johan Post inhuren voor exclusieve bruiloft hier in chill modus

Professioneel

Professioneel slaat in beide betekenissen op mij. Allround DJ is mijn fulltime beroep sinds 2003. Verder bereid ik me altijd goed voor, ben ik op tijd en presenteer ik me representatief.

Bruiloft DJ johan Post inhuren of boeken hier tijdens openingsdans bij exclusieve bruiloft in het Wereldmuseum te Rotterdam

Meer dan 15 jaar muziek en trouwen

Proficiat met jullie trouwplannen of aankomende bruiloft jubileum! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de ceremonie, receptie en/of feestavond onvergetelijk te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een bruiloft dj. Welke bruiloft dj gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt uiteraard dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een huwelijksfeest eigenlijk op? Start je met een openingsdans en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van bruidsparen

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.
Bruiloft DJ Johan Post review spetterend huwelijksfeest door Maartje Bockbernd
Maartje Brockbernd & Menno van Eijk

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Bruiloft DJ Johan Post positieve review exclusief huwelijksfeest door Martijn Homan
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Bruiloft DJ Johan Post review exclusieve bruiloft door Jeroen de Soeten
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Bruiloft DJ Johan Post en alle mogelijkheden 

Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken voor exclusieve trouwceremonie of huwelijksceremonie hier in Reeuwijk-Dorp

Bruiloft muziek bij romantische ceremonie

Natuurlijk kun je zelf de muziek verzorgen voor de trouwceremonie. Tijdens de ceremonie start een ceremoniemeester of iemand van de feestlocatie de liefdesliedjes in. Uiteraard zoek je zelf alle romantische liedjes uit. Maak voor jezelf en degene die de instarts gaat doen wel een duidelijk muziekschema. Bepaal en check ook de techniek. Hoe of waarmee ga je deze belangrijke te timen liedjes afspelen? Dit kan nog wel eens tot lachwekkende situaties leiden. Wil je dat alles perfect verloopt? Johan heeft een supercool wit mobiel dj-meubel met accu en verzorgt maximaal 1,5 uur de mooiste ceremonie muziek voor €250,00 exclusief reiskosten, maar inclusief btw, supercool dj-meubel met microfoon op standaard voor de trouwambtenaar. 

Bruiloft dj met saxofonist inhuren of boeken Sax Up The DJ tijdens huwelijksreceptie

Ontvang felicitaties op sfeervolle receptie

Hou je een huwelijksreceptie? Dan wil je daar vast muziek bij. Ik vind in ieder geval dat muziek daar niet mag ontbreken, al is het op de achtergrond. Vaak wordt hiervoor live-muziek door een duo of trio ingehuurd. Je kunt hier ook denken aan een lounge dj. Deze dj mixt dan heerlijke Ibiza lounge of Sky Radio achtergrond muziek. Steeds vaker mix ik tijdens een receptie 'Deephouse' of m'n zelf bedachte genre 'Easybeats'. Dit zijn moderne tracks of remixen met rustige beat. Niet goedkoper, maar veel leuker is een dj met saxofonist
Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

De mooiste dag in stijl afsluiten met dj

Je mooiste dag wordt pas echt onvergetelijk met een spetterende afsluiting. Ik help je graag met het uitzoeken van een dikke coverband. Echter als Bruiloft DJ Johan Post adviseer ik een dj 😉. Waarom? Een allround bruiloft dj heeft een breder repertoire, mixt meer recente hits, speelt beter en sneller in op de dansvloer en heeft geen pauzes. Mis je dan het live-aspect? Ga dan voor een dj met saxofonist zoals Sax Up The DJ. Je hebt dan het beste van twee werelden. Let op. Je zoekt een dj maar waarschijnlijk heb je een dj show ofwel dj met apparatuur nodig. Je huurt dan een dj met eigen dj-meubel, lichtshow en geluidsset. DJ Johan Post heeft meerdere eigen dj-meubels, lichtshows, geluidssets en leuke extra's. De keuze is reuze

Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken voor Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksfeest of -jubileum zoals hier in het Witte Hof te Haastrecht

Vier de liefde met elk huwelijksjubileum

Een huwelijksjubileum is een prestatie die je mag vieren. Vier jij elk jubileum met Bruiloft DJ Johan Post? Dan maak ik een mooie all-in prijs 😉. Zo begin je met het eerste jubileum de 'Houten bruiloft' ofwel het 5-jarige jubileum. Daarna ga je voor het 12,5-jarige huwelijksfeest genaamd de 'Koperen bruiloft'. Na 25 jaar getrouwd te zijn vier je het 25-jarige jubileum ofwel de 'Zilveren bruiloft'. De koppels die het echt lang met elkaar volhouden vieren het 40-jarige of het 50-jarige jubileum 'Robijnen bruiloft' en 'Gouden bruiloft'. Vertrouw jij ook op Bruiloft DJ Johan Post?  
Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken. Maak een afspraak of beleef een demo avond bij Ambitious in Reeuwijk bij Gouda in Zuid-Holland

Afspraak maken of demo avond beleven

Enthousiast? Maak dan een afspraak bij ons bedrijf Ambitious in Reeuwijk bij Gouda in Zuid-Holland. Ons bedrijfspand ligt 5 minuten van afslag 12 aan de A12. Hier maken we graag kennis, leiden we je rond en bespreken we je wensen. Onze demo avonden vinden hier ook plaats. Tijdens dit avondje uit houden we live-demonstraties met meerdere dj's, vj en artiesten. Tevens geven we tips & tricks en nomineren we een gast voor een gratis dj-show ter waarde van maximaal € 1.000,00. Bekijk de mogelijkheden en prijzen en plaats een optie.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en video's

Meer complimenten van bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

Jeroen over Bruiloft DJ Johan Post
Ruben & Melloney de Ruiter

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

Mark en Jenny over Bruiloft DJ Johan Post in Finley Het Witte Huis te Loosdrecht
Mark & Jenny Welle
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
Maartje over Bruiloft DJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest met mij?