Bruiloft DJ Johan Post huren

Bedrijfsfeest dj?

Bedrijfsfeest DJ Johan Post

Een bedrijfsfeest dj inhuren voor netwerkborrel, personeelsfeest of ander zakelijk evenement

Gegarandeerd onvergetelijk met Bedrijfsfeest DJ Johan Post

Bruiloft DJ Johan Post voor trouwfeest

Ervaren

Na meer dan 15 jaar honderden bedrijfsfeesten laten slagen mag je me best ervaren noemen 😉. Dit geldt dus voor muziekkennis, beatmixen, presentatie en aanvoelen.

Attent

Mijn enige doel is jullie bedrijfsevenement boven verwachting in te vullen. De avond draait dus niet om mij maar om jullie en jullie gasten. 
Bruiloft DJ Johan Post voor huwelijksfeest

Allround

Ik mix alle muziekstijlen of videoclips vanaf de jaren 40/50 tot nu. Of het nu gaat om Lounge, 60's Rock 'n Roll, 70's/80's Dance Classics, 90's Dance en Urban, 00's Lounge, House en Après-ski of 10's Deep House en Nederrap.

Bruiloft DJ Johan Post inhuren

Professioneel

Professioneel slaat in beide betekenissen op mij. Allround DJ is mijn fulltime beroep sinds 2003. Verder bereid ik me altijd goed voor, ben ik op tijd en presenteer ik me representatief.

Meer dan 15 jaar muziek voor zakelijk events

Organiseer jij het jaarlijks personeelsfeest of aankomende bedrijfsjubileum? Ben je event manager of zit je namens de personeelsvereniging in de feestcommissie? Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de netwerkborrel, personeelsfeest of ander bedrijfsevenement onvergetelijk te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een bedrijfsfeest dj. Welke bedrijfsfeest dj gaat er voor zorgen dat je collega's of gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt uiteraard dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feestavond eigenlijk op? Gebruik je een partystarter of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van bedrijven

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!
Maartje over Bruiloft DJ Johan Post
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons feest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Jeroen over Bruiloft DJ Johan Post
Jeroen de Soeten
We hebben Johan ervaren als een ontspannen DJ, die rustig meedenkt. Zich niet gek laat maken en open staat voor aanwijzingen en wensen. Door ontspannen mee te denken zowel voor ons feest als tijdens ons feest heeft hij er een top avond voor ons van gemaakt!
Martijn over Bruiloft DJ Johan Post
Martijn Homan

Lees meer over Bedrijfsfeest DJ Johan Post en alle mogelijkheden 

Bedrijfsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken als lounge dj hier tijdens een personeelsfeest in De Sniep te Zoetermeer

Lounge of business beats bij de borrel

Organiseer je een receptie, netwerkborrel of bedrijfsborrel? Dan wil je daar vast muziek bij. Ik vind in ieder geval dat muziek daar niet mag ontbreken, al is het op de achtergrond. Vaak wordt hiervoor live-muziek door een duo of trio ingehuurd. Je kunt hier ook denken aan een lounge dj. Deze dj mixt dan heerlijke Ibiza lounge of Sky Radio achtergrond muziek. Steeds vaker mix ik tijdens een borrel 'Deephouse' of m'n zelf bedachte genre 'Easybeats'. Dit zijn moderne tracks of remixen met rustige beat. Niet goedkoper, maar veel leuker is een dj met saxofonist
Bedrijfsfeest DJ Johan Post met saxofonist inhuren of boeken Sax Up The DJ hier tijdens Innovatiefestival bij Stadion de Vijverberg te Doetinchem

Personeelsfeest of personeelsuitje met dj

Naar het jaarlijkse personeelsfeest of personeelsuitje kijk je lang uit. Ik help je graag met het uitzoeken van een dikke coverband. Echter als Bedrijfsfeest DJ Johan Post adviseer ik een dj 😉. Waarom? Een allround bruiloft dj heeft een breder repertoire, mixt meer recente hits, speelt beter en sneller in op de dansvloer en heeft geen pauzes. Mis je dan het live-aspect? Ga dan voor een dj met saxofonist zoals Sax Up The DJ. Je hebt dan het beste van twee werelden. Let op. Je zoekt een dj maar waarschijnlijk heb je een dj show ofwel dj met apparatuur nodig. Je huurt dan een dj met eigen dj-meubel, lichtshow en geluidsset. DJ Johan Post heeft meerdere eigen dj-meubels, lichtshows, geluidssets en leuke extra's. De keuze is reuze
Bedrijfsfeest DJ Johan Post met videoclips inhuren of boeken Allround VJ Johan Post hier tijdens personeelsfeest VODW te Leusden

Opening bedrijf(spand) of jubileum met dj

De start van een bedrijf, de opening van een nieuw bedrijfspand of een jubileum is een mooie aanleiding voor een bedrijfsfeest. Vaak worden er twee events georganiseerd, één personeelsfeest voor de collega's en een bedrijfsfeest voor stakeholders. Ik denk in ieder geval graag mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dj met videoclips? Als allround vj mix ik dan videoclips maar ook visuals zoals bedrijfsvideo's of-presentaties met het eventueel nieuwe logo, beeldmerk en huisstijl 

Merry Christmas of Happy New Year met dj

Zo aan het einde en begin van elk jaar verzorg ik graag het kerstfeest of de nieuwjaarsborrel. Aan het einde van het jaar mag het kerstrepertoire weer uit de kast. Om terug te kijken naar het afgelopen jaar trap je het kerstfeest af met bijvoorbeeld een pubquiz. Hilarisch zijn de spelshows die met Bedrijfsfeest DJ Johan Post en presentator Jeroen Smits. Geen idee waarom, maar heel populair bij feesten aan het eind van het jaar is karaoke. Met zo'n 900 karaoketracks, microfoons, afleesschermen, podium en frontlicht kun je hiervoor een beroep doen op Allround DJ Johan Post 
Bedrijfsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken maak een afspraak of beleef een demo avond

Afspraak maken of demo avond beleven

Enthousiast? Maak dan een afspraak bij ons bedrijf Ambitious in Reeuwijk bij Gouda in Zuid-Holland. Ons bedrijfspand ligt 5 minuten van afslag 12 aan de A12. Hier maken we graag kennis, leiden we je rond en bespreken we je wensen. Onze demo avonden vinden hier ook plaats. Tijdens dit avondje uit houden we live-demonstraties met meerdere dj's, vj en artiesten. Tevens geven we tips & tricks en nomineren we een gast voor een gratis dj-show ter waarde van maximaal € 1.000,00. Bekijk de mogelijkheden en prijzen en plaats een optie.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en video's

Meer complimenten van bedrijven

We hebben Johan ervaren als een ontspannen DJ, die rustig meedenkt. Zich niet gek laat maken en open staat voor aanwijzingen en wensen. Door ontspannen mee te denken zowel voor ons feest als tijdens ons feest heeft hij er een top avond voor ons van gemaakt!

Jeroen over Bruiloft DJ Johan Post
Jeroen de Soeten
Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker!
Martijn over Bruiloft DJ Johan Post
Martijn Homan
Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.
Maartje over Bruiloft DJ Johan Post
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke netwerkborrel, personeelsfeest of ander zakelijk evenement met mij?