Biografie DJ Johan Post

Eigenlijk wilde ik graag artiest worden. Helaas kan ik niet zingen of een instrument bespelen. Met zo'n 125 optredens per jaar als allround dj leid ik toch een artiestenbestaan. Sinds 2003 mix ik fulltime hits & classics op privé-feesten en zakelijke evenementen op de meest uiteenlopende en bijzondere locaties door heel Nederland. Het is geweldig om gasten te vermaken met muziek, remixen én videoclips. Helemaal als ik dat doe met live artiesten zoals een saxofonist of bands. Ik hou van muziek en de verschillende emoties die je ermee kan losmaken. Zo draai ik regelmatig kleine, romantische lovesongs tijdens een huwelijksceremonie.

Lounge of Allround DJ Johan Post inhuren of boeken in Gouda voor prive feest of zakelijk event

Allround of lounge

Vanzelfsprekend draai ik graag spetterende party's als allround dj. Maar sinds een trip naar Ibiza in 2005, mix ik ook graag een paar uurtjes lounge muziek als lounge dj. Soms combineer ik het met allround draaien. Dan start ik met lounge op de achtergrond en daarna  bouw ik het feest. Zelden komen gasten dan al dansend binnen. Ze moeten eerst zin krijgen. Een goede allround dj draait de juiste tracks, op het juiste moment, op het juiste volume met verrassende overgangen. Tijdens het draaien mix ik alle stijlen met vloeiende overgangen aan elkaar; of het nu gaat om Lounge, Moombahton, Dance, Rock, Reggaetton, Nederlandstalig, Après-ski, Rock 'n Roll, Rock, Reggaeton, 60's, 70's, 80's 90's, 00's en Hardstyle. Eén van m'n leukste overgangen die qua tempo dus gelijk overlopen is 'Children Of The Night' van Nakatomi naar 'Twist Again' van Chubby Checker. Presenteren hoort daar ook bij. Van het aankondigen van openingsdans, buffet en afsluitdans tot de allom bekende 'handjes in de lucht'.
Allround DJ Johan Post inhuren of boeken voor bruiloft in Wereldmuseum te Rotterdam

DJ met apparatuur

Mijn dj-carriere begon ik op m'n 15e in een stijldansschool. Tijdens mijn studententijd in Rotterdam heb ik veel studentenfeesten georganiseerd en gedraaid. Na mijn studententijd heb ik in 1996 in Rotterdam m'n bedrijf Ambitious opgericht. Naast een fulltime baan als projectmanager en later productmanager voor ING draaide ik op veel events. Ook investeerde ik geld en tijd in mijn bedrijf en Ambitious verhuisde naar Reeuwijk. Ambitious groeide zo uit tot een van de grotere drive-in shows met eigen apparatuur en wagenpark. Je kunt me dus ook als dj met apparatuur oftewel als complete drive-in show of dj show boeken. Je stelt zelf de show samen door keuze uit diverse dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties zoals een verlichte dansvloer. Zo kun je me boeken met basis set-up of witte exclusieve show. Inmiddels hebben we ook een behoorlijk netwerk aan mannelijke en vrouwelijke dj's, saxofonisten, vocalisten, percussionisten, violisten en av-leveranciers. Zo faciliteren we en draai ik vele verjaardagsfeesten, bruiloften, studentenfeesten, gala's, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen zoals seminars en openbare events. Vanaf 2003 ben ik fulltime gaan dj'en en ondernemen.

Allround DJ Johan Post mixt videoclips als Allround VJ Johan Post tijdens personeelsfeest VODW in Leusden

DJ met videoclips

Je kunt me inhuren of boeken als allround dj maar ik mix ook graag videoclips als allround vj. Clips van de jaren 60 tot nu passeren dan de revue. Tot de jaren '80 zijn dit voornamelijk live of tv-registraties. Daarna deed de videoclip zijn intrede met geweldige clips van onder andere Michael Jackson. Van bijna elke populaire track heb ik een videoclip. Alleen remixen zijn er minder als videoclip. Als ik geen videoclip van een track heb, mix ik de audiotrack. Tijdens het mixen van de audiotrack kan ik ook foto's of visuals vertonen. Verder heb ik zo'n 900 karaokeclips waardoor ik ook als karaoke dj ben in te huren. Ook de apparatuur zoals schermen, verzorg ik zelf. We hebben zelf 55 inch LCD schermen en beamers met spanschermen van 2,40 x 1,80 meter. Als we de complete show inclusief apparatuur verzorgen noemen we het videodisco of karaoke drive-in show. als we (ook) karaoke verzorgen.
DJ met saxofonist Sax Up The DJ inhuren of boeken voor bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of culinair event in Gouda

DJ met saxofonist

Regelmatig treed ik op met een saxofonist, vocaliste, percussionist of violist, maar in 2013 speelde ik als DJ met sax op een bedrijfsfeest in het Archeon te Alphen aan den Rijn met saxofonist Boris. Ons eerste optreden was gelijk gedenkwaardig! Vanaf dat moment traden we vaker samen op. Inmiddels treden we bijna wekelijks samen op en zijn we aardig op elkaar ingespeeld. Of het nu gaat om Lounge muziek bij een netwerkborrel, Easybeats in een wijnbar of allround feestavond voor bruiloft of bedrijfsfeest; feestgevers en gasten spreken er nog lang over. Onze kleding - van smart casual tot gala - stemmen we per optreden op elkaar af. Sterker nog. We shoppen samen onze outfits! Inmiddels treden we op onder de naam Sax Up The DJ.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met mij?

arrow_drop_up arrow_drop_down