DJ met saxofonist inhuren of boeken voor bruiloft, bedrijfsevenement, verjaardag of culinair evenement zoals hier tijdens Culifeest in Gouda

DJ met saxofonist?

Sax Up The DJ

Een dj met saxofonist inhuren voor een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag?

  • Alle muziekstijlen non-stop en naadloos gemixt
  • Vriendelijke dj die verzoekjes wél draait
  • Veelzijdige en interactieve saxofonist
  • Saxofonist en dj goed op elkaar ingespeeld
  • Ervaren dj en sax met eigen apparatuur
  • Reserve dj en sax en apparatuur stand-by
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Prijzen all-in btw, reiskosten, op- en afbouw

Gegarandeerd onvergetelijk met Sax Up The DJ

DJ met saxofonist kies voor een ervaren dj en saxofonist hier tijdens de Wedding Awards in Studio 21 te Hilversum

Ervaren

Na meer dan 7 jaar honderden feesten laten spetteren mag je ons best ervaren noemen ;-). Dit geldt dus voor muziekkennis, beatmixen, presentatie en aanvoelen.
DJ met saxofonist kies voor een vriendelijke, attente dj en saxofonist hier tijdens Culifeest te Gouda

Attent

Ons enige doel is jullie feest te laten spetteren of event te doen slagen. Daar denken we graag in mee. Het feest of evenement draait dus niet om ons maar om jullie en/of jullie gasten.
DJ met saxofonist kies voor een professionele dj met saxofonist hier tijdens het Innovatiefestival in de Vijverberg te Doetinchem

Professioneel

Wij zijn fulltime dj en saxofonist. Sinds 2003 treden wij bijna wekelijks samen op. We zijn goed op elkaar ingespeeld, komen op tijd en presenteren ons representatief.
DJ met saxofonist inhuren of boeken op culinair evenement Sax Up The DJ tijdens Culifeest Gouda

35 dj met saxofonist gigs per jaar sinds 2013

Wij zijn saxofonist Boris en DJ Johan. Wij houden van alle muziekstijlen en zijn gek op feesten. Sinds 2013 treden wij fulltime op als professionele dj met saxofonist. Onder de naam Sax Up The DJ spelen wij voornamelijk op zakelijke evenementen, bruiloften en andere feesten zoals verjaardagen. Ons repertoire bestaat uit lounge, Deephouse, Easybeats, 60's, 70's, 80's, 90's, 00's, Nl-talig, Après-ski, Dance, Latin House, Moombahton, Reggaeton 'You name it'. Door zo'n 35 optredens per jaar zijn we goed op elkaar ingespeeld en hebben we inmiddels aardig wat ervaring opgebouwd.

Complimenten van feestgevers

Perfecte avond DJ Johan en Saxofonist Boris voelde de avond prima aan en speelde overal op in. Kortom een aanrader voor elk feest.

DJ met saxofonist Sax Up The DJ review bruiloft in de Raedtskelder te Dordrecht van Ton en Margriet
Ton Wetzer & Margriet Cohen

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

DJ met saxofonist Sax Up The DJ review over bruiloft door Menno van Eijk en Maartje Bockbernd
Menno van Eijk & Maartje Bockbernd
Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker!
DJ met saxofonist Sax Up The DJ review exclusieve bruiloft Jeroen de Soeten en Margriet Middelkoop
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Sax Up The DJ en alle mogelijkheden voor jouw feest of evenement

DJ met saxofonist Sax Up The DJ tijdens opening met koninklijk paar van innovatiecentrum ISER te Ulft

Maak indruk met Sax Up The DJ

Je hebt vast wel eens een feest bijgewoond waar de dj en saxofonist helemaal hun eigen ding deden. (Nagenoeg) niemand danste. Je hebt die dj en sax later vast niet gegoogled. Feestgevers boeken Boris en Johan omdat zij voor hen en/of hun gasten spelen. Kort gezegd draait Johan de juiste plaat, op het juiste moment, op het juiste volume, presenteert hij duidelijk en zorgt hij voor goede overgangen. Boris improviseert als de beste en heeft aanstekelijke interactie met de gasten. Door vele optredens samen, zijn ze bovendien zeer goed op elkaar ingespeeld. Of het nu gaat om een intiem verjaardagsfeest of een openbaar evenement zoals Culifeest Gouda, Sax Up The DJ speelt alle stijlen muziek zonder pauzes voor jong en oud. 
Allround DJ Johan Post inhuren of boeken als professionele dj

Wat kost Sax Up The DJ?

Neem geen risico en huur een professionele dj met saxofonist in zoals Sax Up The DJ. Een feest of event organiseren is toch echt iets anders dan online een wasmachine bestellen. Die stuur je terug als het niet goed is. Je feest of event doe je niet zomaar over. Dat is het unieke van dit werk en deze branche. Het moet gelijk geweldig! Zonder apparatuur huur je Sax Up The DJ in voor € 1.150,00. Dit is inclusief btw en reiskosten voor maximaal 4 speeluren. Eventuele kosten voor apparatuur zoals een dj-booth, geluidsset en lichtshow zijn niet inbegrepen. Hier maken we graag een maatwerk voorstel voor of na je afspraak bij ons op kantoor of bezoek aan onze demo avond.

Allround DJ Johan Post beleef demo avond bij Ambitious in Reeuwijk

Beleef een demo of maak een afspraak

Om een goede indruk te krijgen van ons en alle mogelijkheden, nodigen we je graag uit voor een afspraak of onze demo avond in ons bedrijfspand in Reeuwijk. Je ziet en hoort dan echte live demonstraties. We geven tips & tricks, bespreken je wensen en beantwoorden je vragen. Bovendien nomineren we elke demo een geïnteresseerde voor een gratis dj-show t.w.v. maximaal €1.000,00 die we elk jaar weggeven. Plaats een optie en we nodigen je uit voor dit bijzondere avondje uit.
Allround DJ Johan Post optie plaatsen voor bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag hier in actie tijdens personeelsfeest Voogd en Voogd in Roosendaal

Plaats een optie: geheel gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om ons te boeken, maar je zit (nog) niet aan ons vast. Pas als je een optie op ons hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Nog niet overtuigd? Bekijk meer foto's en video's

Meer complimenten van feestgevers

Wij werken graag met Johan. Duidelijk en snel met voorstellen. Communicatie is zeer goed, ook naar onze gasten toe om duidelijke muziekkeuzes af te stemmen. De reviews van onze gasten zijn dan ook altijd zeer goed!

Allround DJ Johan Post review door Yvonne Scholten van locatie Dekker in Zoetermeer
Yvonne Scholten - Dekker Zoetermeer

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ met saxofonist Sax Up The DJ review verjaardagsfeest Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone Docter

We hebben heel de avond gedanst, precies wat we wilden! Omdat Johan onze locatie kende, kwam hij nog met een aantal leuke tips waar we ook zeker gehoor aan hebben gegeven. Bedankt voor een spetterende afsluiting van onze mooie dag! Alleen maar lovende woorden voor je! :)

Allround DJ Johan Post review over bruiloft door Sanne Hulsker
Sanne Hulsker

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met ons?