Allround VJ inhuren of boeken voor bruiloft, bedrijfsevenement, verjaardag of ander feest in Gouda, Reeuwijk of Bodegraven

DJ met videoclips?

Allround VJ Johan Post

Een dj met videoclips inhuren voor een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag?

  • Videoclips in elk genre non-stop en naadloos gemixt
  • Vriendelijke vj die verzoekjes wél draait
  • Ervaren vj met eigen apparatuur
  • Bekend bij vele locaties als professionele vj
  • Reserve vj en apparatuur stand-by
  • Beleef eerst demo avond of persoonlijke afspraak
  • Prijzen all-in btw, reiskosten, op- en afbouw

Gegarandeerd onvergetelijk met Allround VJ Johan Post

Allround VJ Johan Post kies voor een ervaren dj met videoclips themafeest in Bodegraven

Ervaren

Na meer dan 17 jaar honderden feesten laten spetteren mag je me best ervaren noemen ;-). Dit geldt dus voor muziekclips, beatmixen, presentatie en aanvoelen.
Allround VJ Johan Post is een vriendelijke en attente dj met videoclips

Attent

Mijn enige doel is jullie feest te laten spetteren of event te doen slagen. Als allround vj denk ik graag mee. Het feest of evenement draait dus niet om mij maar om jullie en/of jullie gasten.
Allround VJ Johan Post kies voor een professionele dj met videoclips hier met The Voice of Holland on Tour in Preston Palace te Almelo

Professioneel

Professioneel slaat in beide betekenissen op mij. allround vj is mijn fulltime beroep sinds 2003. Verder bereid ik me altijd goed voor, ben ik op tijd en presenteer ik me representatief.
Allround VJ Johan Post inhuren of boeken voor zakelijke evenementen en privé-feesten hier tijdens personeelsfeest VODW in Leusden

125 allround vj en dj-gigs per jaar sinds 2003

Ik hou van alle muziekstijlen en ben gek op feesten. Sinds 2003 treed ik fulltime op als professionele allround vj en allround dj. Daarvoor draaide ik ook veel maar naast een een fulltime baan als productmanager bij ING Groep. Al in 1996 richtte ik m'n bedrijf in dj concepten op onder de naam Ambitious. Als ondernemer vertegenwoordig ik meerdere dj's, vj's en artiesten. Ook investeerde ik in vele dj-meubels, geluidssets, videoschermen en lichtshows. Onder de naam Allround VJ Johan Post draai ik voornamelijk op zakelijke evenementen, bruiloften en andere feesten zoals verjaardagen. Door zo'n 125 optredens per jaar heb ik inmiddels aardig wat ervaring opgebouwd.

Complimenten van feestgevers

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Allround VJ Johan Post review huwelijksfeest in de Brasserij te Delft door Martijn Homan

Martin & Patricia Jungschlager

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

Review bruiloft in de Raedtskelder te Dordrecht over Allround DJ Johan Post review over bruiloft door Maartje Bockbernd
Maartje Bockbernd
Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!
Allround VJ Johan Post review 30e verjaardag in Gouda door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone doctor

Lees meer over Allround VJ Johan Post en alle mogelijkheden voor jouw feest of evenement

Allround VJ Johan Post als vaste DJ van The Voice of Holland on Tour in Preston Palace te Almelo

Maak indruk met Allround VJ Johan Post

Je hebt vast wel eens een feest bijgewoond waar de vj helemaal z'n eigen ding deed. (Nagenoeg) niemand danste. Je hebt die vj later vast niet gegoogled. Feestgevers boeken Johan omdat hij voor hen en/of hun gasten draait. Kort gezegd draait hij de juiste videoclips, op het juiste moment, op het juiste volume, presenteert hij duidelijk en zorgt hij voor goede overgangen. Of het nu gaat om een intiem verjaardagsfeest of een openbaar evenement  met The Voice of Holland on Tour, allround VJ Johan Post mixt naadloos alle stijlen muziek zonder pauzes voor jong en oud. 
Allround VJ Johan Post inhuren of boeken als professionele dj

Wat kost Allround VJ Johan Post?

Neem geen risico en huur een professionele vj in zoals Johan. Een feest of event organiseren is toch echt iets anders dan online een wasmachine bestellen. Die stuur je terug als het niet goed is. Je feest of event doe je niet zomaar over. Dat is het unieke van dit werk en deze branche. Het moet gelijk geweldig! Zonder apparatuur huur je Allround DJ Johan Post in voor € 595,00. Dit is inclusief btw en reiskosten voor maximaal 5 draaiuren. Eventuele kosten voor apparatuur zoals een dj-booth, geluidsset, lichtshow en videoschermen zijn niet inbegrepen. Hier maken we graag een maatwerk voorstel voor of na je afspraak bij ons op kantoor of bezoek aan onze demo avond.

Allround VJ Johan Post beleef demo avond hier in actie tijdens bruiloft in Wereldmuseum te Rotterdam

Beleef een demo of maak een afspraak

Om een goede indruk te krijgen van mij en alle mogelijkheden, nodigen we je graag uit voor een afspraak of onze demo avond in ons bedrijfspand in Reeuwijk. Je ziet en hoort dan echte live demonstraties. We geven tips & tricks, bespreken je wensen en beantwoorden je vragen. Bovendien nomineren we elke demo een geïnteresseerde voor een gratis dj-show t.w.v. maximaal €1.000,00 die we elk jaar weggeven. Plaats een optie en we nodigen je uit voor dit bijzondere avondje uit.
Allround VJ Johan Post optie plaatsen voor bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag hier in actie tijdens personeelsfeest Voogd en Voogd te Roosendaal

Plaats een optie: geheel gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om mij te boeken, maar je zit (nog) niet aan me vast. Pas als je een optie op mij hebt, bespreek ik graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Nog niet overtuigd? Bekijk meer foto's en video's

Meer complimenten van feestgevers

Wij werken graag met Johan. Duidelijk en snel met voorstellen. Communicatie is zeer goed, ook naar onze gasten toe om duidelijke muziekkeuzes af te stemmen. De reviews van onze gasten zijn dan ook altijd zeer goed!

Allround VJ Johan Post review door Yvonne Scholten van locatie Dekker in Zoetermeer
Yvonne Scholten - Dekker Zoetermeer

We hebben heel de avond gedanst, precies wat we wilden! Omdat Johan onze locatie kende, kwam hij nog met een aantal leuke tips waar we ook zeker gehoor aan hebben gegeven. Bedankt voor een spetterende afsluiting van onze mooie dag! Alleen maar lovende woorden voor je! :)

Allround VJ Johan Post review over bruiloft door Sanne Hulsker
Sanne Hulsker

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker!

Allround VJ Johan Post review bruiloft in Gouda door Jeroen de Soeten
Jeroen de Soeten

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met mij?