Verjaardagsfeest inhuren DJ Johan Post boeken zoals hier in het Oude Stadhuis van Gouda

Feest DJ?

DJ Johan Post

Een Feest dj inhuren voor hockeyfeest, carnaval, Koningsdag en studentengala.

Gegarandeerd onvergetelijk met Verjaardagsfeest DJ Johan Post

Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e en 60e verjaardag

Ervaren

Na meer dan 15 jaar honderden verjaardagen laten spetteren mag je me best ervaren noemen 😉. Dit geldt dus voor muziekkennis, beatmixen, presentatie en aanvoelen.
Verjaardagsfeest inhuren DJ Johan Post boeken voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e en 60e verjaardag zoals hier in het Witte Hof te Haastrecht

Attent

Mijn enige doel is jouw verjaardag met een spetterend verjaardagsfeest af te sluiten. De avond draait dus niet om mij maar om jou en jouw gasten. 
Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e en 60e verjaardag

Allround

Ik mix alle muziekstijlen of videoclips vanaf de jaren 40/50 tot nu. Of het nu gaat om Lounge, 60's Rock 'n Roll, 70's/80's Dance Classics, 90's Dance en Urban, 00's Lounge, House en Après-ski of 10's Deep House en Nederrap.

Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken voor Sweet Sixteen, Abraham of Sarah verjaardag

Professioneel

Professioneel slaat in beide betekenissen op mij. Allround DJ is mijn fulltime beroep sinds 2003. Verder bereid ik me altijd goed voor, ben ik op tijd en presenteer ik me representatief.

Verjaardagsfeest DJ huren Johan Post boeken zoals hier in het Oude Stadhuis van Gouda

Al 15 jaar 'lang zal zij, hij of ze leven'

Proficiat met jouw aankomende bijzondere verjaardag! Wil je een amateur of professionele dj? Voor jouw verjaardag adviseren we een professionele dj. Welke verjaardagsfeest dj gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt uiteraard dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een verjaardagsfeest eigenlijk op? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van feestgevers

Mede dankzij dj Johan is het "50-jaar" feestje van mijn man een TOP FEEST geworden! Nogmaals dank!

Verjaardagsfeest DJ Johan Post review door Ineke over 50e verjaardag in de Tuin van de Vier Windstreken te Rotterdam
Ineke Meijer
Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!
Verjaardagsfeest DJ Johan review Kevin over verjaardag in Gouda door DJ Johan Post
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor
Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons feest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker!
Verjaardagsfeest DJ huren DJ Johan Post boeken hier Jeroen en Margriet over bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Verjaardagsfeest DJ Johan Post

Verjaardagsfeest DJ Johan Post als mobiele dj inhuren of boeken met supercool dj-meubel met speaker en accu hier tijdens fotoshoot in het Evertshuis te Bodegraven

Sweet Sixteen met een mobiele dj

Voor een jonge dame of jonge man die de leeftijd van16 bereikt, wordt vaak een Sweet Sixteen feest georganiseerd. Soms wordt het geheim gehouden voor de dame of heer in kwestie. Dan wordt het een Sweet Sixteen Surprise Party of 16e verjaardag verrassingsfeest. Voor Verjaardagsfeest DJ Johan Post maakt het in ieder geval niet uit of het feest thuis wordt gehouden of in een externe partylocatie. Intiem met vrienden of een mini schoolfeest met vrienden, familie en klasgenoten. Qua dj-meubels, lichtshows en geluidsset is de keuze reuze. Zie hier bijvoorbeeld het kleinste supercoole dj-meubel met speaker en accu. Wat voor jou?   

Verjaardagsfeest dj met saxofonist inhuren of boeken Sax Up The DJ

21e, 30e en 40e verjaardag en themafeest

Ga je een verjaardagsfeest geven? Zo ja, wat voor feest wil je? Wil je een themafeest met bijvoorbeeld 80's, 90's of 00's als thema? Of wil je een hip feest met live muziek van een dj met saxofonist zoals Sax Up The DJ? Dan weet je in ieder geval zeker dat je gasten het er nog lang over zullen hebben! Sax Up The DJ bestaat uit DJ Johan en Saxy Boris. Sinds 2013 treden zij bijna wekelijks samen op. Ze zijn dus goed op elkaar ingespeeld. Dat zie en dat hoor je!

Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken met videoclips of allround vj

Abraham of Sarah en dj met videoclips

Als een man of vrouw 50 jaar wordt, wil hij of zij het graag goed vieren. Je hebt tenslotte al wat meegemaakt en weet inmiddels dat het leven pieken en dalen heeft. Vaak wordt voor een 50e verjaardagsfeest een reis door de tijd gemaakt. Vele oude foto's en video's worden hiervoor van zolder gehaald, afgestoft en gepresenteerd op één of meer videoschermen. Een mooi concept dat hierop aansluit is een dj met videoclips oftwel Allround VJ Johan Post. Zo komen op de feestavond allerlei persoonlijke foto's, video's en muziek videoclips van de jaren 70 tot nu voorbij. Helemaal te wauw! 

Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken voor 60e verjaardagsfeest of Sweet Sixty hier in de Tuin van de vier Windstreken in Rotterdam

Sweet Sixty, Seventy of zomaar een feest

Zoals Sweet Sixteen staat voor een 16e verjaardag, zo vier je je 60e verjaardag als Sweet Sixty. Hoe ouder hoe gekker, toch? Je hebt gelijk met jezelf afgesproken dat je je 70e verjaardag ook gaat vieren. Een reis door de tijd met persoonlijke foto's, video's en muzikale videoclips van toen naar nu (zoals hierboven beschreven) is hier ook heel geschikt voor. Eigenlijk hoef je niet jarig te zijn om een goed feest te geven. Heb je niet toevallig een mooie leeftijd bereikt, maar heb je gewoon zin in een feestje? Bel, stuur een mail, WhatsApp, brief, SMS of ander bericht. Maak een afspraak of beleef een demo avond en DJ Johan is van de partij! 
Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken maak afspraak of beleef demo avond bij Ambitious in Reeuwijk bij Gouda

Afspraak maken of demo avond beleven

Enthousiast? Maak dan een afspraak bij ons bedrijf Ambitious in Reeuwijk bij Gouda in Zuid-Holland. Ons bedrijfspand ligt 5 minuten van afslag 12 aan de A12. Hier maken we graag kennis, leiden we je rond en bespreken we je wensen. Onze demo avonden vinden hier ook plaats. Tijdens dit avondje uit houden we presentaties en live-demonstraties met meerdere dj's, vj en artiesten. Tevens geven we tips & tricks en nomineren we een gast voor een gratis dj-show ter waarde van maximaal € 1.000,00. Bekijk de mogelijkheden en prijzen en plaats een optie.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en video's

Meer complimenten van feestgevers

We hebben Johan ervaren als een ontspannen DJ, die rustig meedenkt. Zich niet gek laat maken en open staat voor aanwijzingen en wensen. Door ontspannen mee te denken zowel voor ons feest als tijdens ons feest heeft hij er een top avond voor ons van gemaakt!

Verjaardagsfeest inhuren DJ Johan Post boeken
Martijn en Leonieke Homan-Dekker
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
Verjaardagsfeest DJ Johan Post met videoclips review door Jurgen en Patricia
Jurgen & Patricia Jungschlager
Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.
Verjaardagsfeest DJ Johan Post inhuren of boeken review Menno en Maartje over bruilof
Menno van Eijk & Maartje Bockbernd

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke verjaardag met mij?