DJ in Reeuwijk inhuren DJ Johan Post boeken hier tijdens exclusieve bruiloft

DJ in Reeuwijk?

DJ Johan Post

Een dj in Reeuwijk inhuren voor bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verjaardag

Goudse DJ Johan Post voor onvergetelijke privé-feesten en succesvolle zakelijke evenementen in Reeuwijk

DJ in Reeuwijk inhuren Goudse DJ Johan Post boeken hier op exclusieve bruiloft

Bruiloft (jubileum)

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Reeuwijk moet geweldig worden. Vertrouw daarom op DJ Johan Post.
DJ in Reeuwijk boeken DJ Johan Post inhuren

Bedrijfsevenement

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Reeuwijk. Maak indruk met Bedrijfsfeest DJ Johan Post.
DJ in Reeuwijk gezocht DJ Johan Post boeken of inhuren

Verjaardagsfeest

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen of een Sweet Sixty. In Reeuwijk wordt het onvergetelijk met Verjaardag DJ Johan Post.
DJ in Reeuwijk zoeken Goudse DJ Johan Post boeken hier tijdens Etappe 2 van de Tour de France

Meer dan 15 jaar dj in Reeuwijk

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Reeuwijk. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Reeuwijk gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van feestgevers in Reeuwijk

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ in Reeuwijk inhuren DJ Johan Post boeken review 30e verjaardagsfeest door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Bruiloft dj huren in Reeuwijk met Goudse DJ Johan Post boeken review exclusieve bruiloft door Jeroen en Margriet
Jeroen de Soeten en Margriet Middelkoop
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
DJ in Reeuwijk huren voor je bruiloft DJ Johan Post boeken zie complimenten Martin en Patricia
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van DJ Johan Post op de mooiste locaties van Reeuwijk

DJ in Reeuwijk huren Ceremonie DJ Johan Post boeken

Gasterij Vergeer en buiten trouwen in de Reeuwijkse Polder midden in de weilanden met een fantastisch uitzicht

Vier je feest met familiebedrijf Gasterij Vergeer. Deze mooie feestlocatie in Zuid-Holland is gelegen in het dorpje Reeuwijk. De feesten en evenementen zijn meestal in de feestzaal Amicitia. Aan de voorkant bevindt zich Restaurant Happz. Verder kun je buiten trouwen op een bijzondere locatie namelijk een weiland in de Reeuwijkse Polder. Met meer dan 45 jaar ervaring is het verzorgen van je perfecte dag hun nummer 1 prioriteit. 

Prachtig gelegen Paviljoen Restaurant Reeuwijkse Hout aan de Reeuwijkse Plas

De Reeuwijkse Hout is de perfecte locatie voor een sfeervol feest. Met DJ Johan Post, overheerlijke hapjes en drankjes en uitzicht over het water. De Tuinkamer is geschikt voor maximaal 200 personen. Bij meer gasten kan de locatie zeer eenvoudig aangepast worden door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten. Het filmpje is met collega en back-up DJ Peter
DJ show huren met verlichte dansvloer in Reeuwijk bij Restaurant 't Vaantje

Restaurant t' Vaantje unieke locatie in het midden van de Reeuwijkse Plassen, aan de Plas Elfhoeven. 

Het restaurant met prachtig interieur, ontworpen door architect Mel Marée van 2M Architectuur, kunnen we het best omschrijven als gezellig, sfeervol, romantisch en toch modern. Restaurant 't Vaantje zorgt voor een ongedwongen sfeer, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is bijzonder geschikt voor huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het trouwfeest. Ook voor zakelijke evenementen is het 't Vaantje meer dan geschikt. 

DJ in Reeuwijk huren hier de apparatuur voor Koningsdag met Sax Up The DJ

Koningsdag in de wijnbar van 't Reeuwijks Wijnhuis in vernieuwd winkelcentrum Miereakker

In 2014 heeft ’t Reeuwijks Wijnhuis haar deuren geopend met mooie wijnen, heerlijke delicatessen, passie en een goed advies.

Naast de winkel ligt een prachtige wijnbar, waar men ter plekke kan genieten van een goed glas wijn of bier en allerhande delicatessen en tapas. ’t Reeuwijks Wijnhuis organiseert regelmatig (thema) proeverijen, hier kunt u kennis maken met nieuwe wijnen of meer te weten komen over uw favoriete wijn. Inmiddels is het een traditie dat dj Johan met saxofonist Boris van Sax Up The DJ hier tijdens Koningsdag optreden. 

DJ show in Reeuwijk boeken bij Zalencentrum De Burg

Zalencentrum De Brug ‘Gastheerschap op Maat’ hoog in het vaandel

Het enthousiaste team staat graag voor jou klaar voor de verzorging van een zakelijke- of verenigingsbijeenkomst, een stijlvolle receptie, een bruisende bruiloft of voor een gezellig familiefeest. De vier multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst. De zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en uiteraard gratis Wifi. Hiermee voorzien ze de gasten van hoogstaande vergaderruimte voor iedere gelegenheid. De grootste zaal beschikt zelfs over een ruim podium en is uitermate geschikt voor optredens, presentaties of (bedrijfs)feesten. 

DJ show in Reeuwijk inhuren bij Stichting Dorpshuis De Kaag

Doe het zelf locatie in Reeuwijk-dorp Stichting Dorpshuis De Kaag

In 1987 heeft een aantal verenigingen en individuele personen zich tot burgemeester & wethouders van de gemeente Reeuwijk gericht, met het verzoek om in Reeuwijk-Dorp een onderkomen te realiseren waar zij hun activiteiten kunnen ontplooien. De gemeente heeft een dorpshuis gebouwd. Het gebouw kreeg de naam “De Kaag”. De gemeente bleef eigenaar en voor de exploitatie werd “de Stichting Dorpshuis de Kaag” opgericht.
DJ in Reeuwijk huren met Sax Up The DJ boeken hier tijdens de heropening van winkelcentrum Westplein

Feestelijke heropening winkelcentrum Westplein in Reeuwijk-Brug met Sax Up The DJ 14 september 2019

De ondernemers hadden in samenwerking met het wijkteam een heel gevarieerd programma voor deze dag opgesteld. Er was de hele dag van alles te beleven op het plein: een braderie, muziek met Sax Up The DJ, kinderactiviteiten en vanwege Open Monumentendag was er in het Huis van Alles een gratis fototentoonstelling die de bezoekers meenam naar vroeger tijden.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement in Reeuwijk met mij?