DJ in Gouda inhuren DJ Johan Post boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Gouda?

DJ Johan Post

Een dj in Gouda inhuren voor bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verjaardag

  • Allround dj in Het Oude Stadhuys van Gouda
  • De Spiegeltent voor huwelijksfeest dj in Gouda 
  • DJ met apparatuur voor in Bar Brasserie De Zalm
  • Lounge dj voor netwerkborrel of receptie
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in LF Gouda
  • DJ voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag
  • Jubileum bruiloft dj in Gouda Le Patapouf
  • Jubileum dj voor Koperen, Zilveren of Gouden huwelijk
  • Locaties voor feest met dj in Gouda te Zuid-Holland

Goudse DJ Johan Post voor onvergetelijke privé-feesten en succesvolle zakelijke evenementen in Gouda

DJ in Gouda inhuren Goudse DJ Johan Post boken hier op exclusieve bruiloft

Bruiloft (jubileum)

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Gouda moet geweldig worden. Vertrouw daarom op Bruiloft DJ Johan Post.
DJ in Gouda boeken DJ Johan Post inhuren hier in Het Oude Stadhuys van Gouda

Bedrijfsevenement

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Gouda. Maak indruk met Bedrijfsfeest DJ Johan Post.
DJ in Gouda gezocht DJ Johan Post boeken of inhuren

Verjaardagsfeest

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen of een Sweet Sixty. In Gouda wordt het onvergetelijk met Verjaardag DJ Johan Post.
DJ in Gouda zoeken DJ Johan Post boeken hier tijdens Etappe 2 van de Tour de France

Meer dan 15 jaar dj in Gouda

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Gouda. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Gouda gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van feestgevers in Gouda

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ in Gouda inhuren DJ Johan Post boeken review 30e verjaardagsfeest door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Bruiloft dj huren in Gouda DJ Johan Post boeken review exclusieve bruiloft door Jeroen en Margriet
Jeroen de Soeten en Margriet Middelkoop
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
DJ in Gouda huren voor je bruiloft DJ Johan Post boeken zie complimenten Martin en Patricia
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van DJ Johan Post op de mooiste locaties van Gouda 

Brasserie Bar De Zalm

Brasserie Bar, Koeien en Kaas, The Club Room en de Agnietenkapel in Centrum Gouda

Dit eeuwenoude statige pand aan de Markt in Gouda biedt meerdere zalen. De Brasserie en Bar met het terras op de begane grond. Elke eerste vrijdag van de maand is hier de Friday Afternoon Drink (#fad) . Boven de brasserie en bar is The Club Room. Achter de brasserie bevindt zich  Restaurant Koeien en Kaas. Deze wordt ook verhuurd voor zakelijke events en trouwfeesten

Het Oude Stadhuys van Gouda

Burgerhal op begane grond en Sterrenzaal op 1e verdieping in oudste stadhuis van Nederland 

Onder het mooiste stadhuis van Nederland bevindt zich de Burgerhal of Burgerzaal. Deze feestzaal heeft een vaste dj-booth, geluidsinstallatie en basis LED verlichting. DJ Johan Post neemt alleen eigen dj-gear mee. Als extra optie neemt hij regelmatig bewegend licht mee. Boven in het stadhuis kan ook gefeest worden in de Sterrenzaal. Hier moet wel een volledige dj show worden ingevlogen.

De Spiegeltent

Prachtige facetspiegels in de panelen en pilaren rond de glimmende ingelegde houten dansvloer en romantische nisjes

In deze schitterende zaal is gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie verplicht. Ook hangt er al verlichting. Wij verzorgen hier vaak een dj met een dj-meubel. DJ's nemen soms extra licht mee. Er hangt een projectiescherm en beamer boven het podium. Zo is het ook makkelijk om bij ons een dj met videoclips of vj in te huren. Zie hier het filmpje van collega en back-up VJ Klaas met saxofonist Remko. 
DJ in LF Gouda huren DJ Johan Post boeken met DJ Show de Oude Lichtfabriek

LF Gouda in de oude Lichtfabriek van Gouda op het Balkon, in het Restaurant of in de Feestzaal

Geniet van het industriële erfgoed LF Gouda in de historische binnenstad van Gouda. Feesten vinden doorgaans plaats in de feestzaal beneden. Hier maken we verplicht gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. De rest van de apparatuur zoals dj-meubel, lichtshow en eventuele extra opties verzorgen wij. Het restaurant op de eerste verdieping wordt ook wel eens vrijgemaakt voor een groot feest. Het leuke is van deze zaal is dat de dj op meerdere plekken kan staan: voor het raam, naast de bar of boven op het balkon (!). 
Bruiloft DJ Johan Post inhuren of boeken voor Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksfeest of -jubileum zoals hier in het Witte Hof te Haastrecht

Le Patapouf heeft de Statenzaal, Koopmanszaal, Heerenzaal en de sfeervolle Binnentuin

Le Patapouf is een goed bereikbaar Zalen- & Partycentrum in Gouda. Het pand is multifunctioneel, wat het perfect geschikt maakt voor zowel grote- als kleine groepen met verschillende bestemmingen en wensen. Een feest met DJ Johan Post is meestal in de Koopmanszaal. Zie hier voor een foto van een White Exclusive dj-meubel met Basic lichtshow een geluidsset tot 150 personen en een sterrendoek.

Culifeest Gouda

Van Gouda Culinair in het Houtmansplantsoen naar Culifeest op GOUDasfalt

Zondag 3 september 2017 was de laatste dag van het openbaar culinair evenement Culifeest op het terrein van GOUDasfalt te Gouda. Op deze Lazy Sunday Lounge trad dj met saxofonist Sax Up The DJ op. Ze speelden hun zelf genaamde Easybeats repertoire dat zich uitstekend leent voor een festival als deze.
DJ in Gouda zoeken met DJ Johan Post boeken hier tijdens Etappe 2 van de Tour de France

De Tourkaravaan reed op 5 juli 2015 over de Fluwelensingel, Blekersingel en Kattensingel langs Ambitious DJ Johan Post

In 2015 passeerde de gehele Tour de France tourkaravaan Gouda. De Gemeente Gouda wilde muziek en gezelligheid op het drukste punt in Gouda. In opdracht van Ambitious draaide DJ Johan Post hier alle Tour de France klassiekers. Regelmatig liet hij de Tour de France toeter voorbij komen bekend van Radio 1 Tour de France.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement in Gouda met mij?