DJ in Delft inhuren DJ Johan Post boeken hier tijdens exclusieve bruiloft

DJ in Delft?

DJ Johan Post

Een dj in Delft inhuren voor bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verjaardag

  • Allround dj in De Brasserij van Delft
  • De Schaapskooi voor huwelijksfeest dj in Delft 
  • DJ met apparatuur voor in Het Rieten Dak
  • Lounge dj in Delft voor netwerkborrel of receptie
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Delft
  • DJ voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag
  • Jubileum bruiloft dj in Arsenaal Delft
  • Jubileum dj voor Koperen, Zilveren of Gouden huwelijk
  • Locaties voor feest met dj in Delft te Zuid-Holland

Goudse DJ Johan Post voor onvergetelijke privé-feesten en succesvolle zakelijke evenementen in Delft

DJ in Delft inhuren DJ Johan Post boeken hier op exclusieve bruiloft

Bruiloft (jubileum)

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Delft moet geweldig worden. Vertrouw daarom op DJ Johan Post.
DJ in Delft boeken DJ Johan Post inhuren

Bedrijfsevenement

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Delft. Maak indruk met Bedrijfsfeest DJ Johan Post.
DJ in Delft gezocht DJ Johan Post boeken of inhuren

Verjaardagsfeest

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen of een Sweet Sixty. In Delft wordt het onvergetelijk met Verjaardag DJ Johan Post.
DJ in Delft inhuren DJ Johan Post boeken hier met Maan tijdens verjaardag in De Brasserij

Meer dan 15 jaar dj in Delft

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Delft. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Delft gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van feestgevers in Delft

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ in Delft inhuren DJ Johan Post boeken review 30e verjaardagsfeest door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Bruiloft dj huren in Delft met  DJ Johan Post boeken review exclusieve bruiloft door Jeroen en Margriet
Jeroen de Soeten en Margriet Middelkoop
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
DJ in Delft huren voor je bruiloft DJ Johan Post boeken zie complimenten Martin en Patricia over hun huwelijksfeest in De Brasserij
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van DJ Johan Post op de mooiste locaties van Delft

DJ Johan Post inhuren of boeken met saxofonist in De Brasserij te Delft

De Brasserij moderne stadsboerderij

De Brasserij is een moderne stadsboerderij met alle voorzieningen voor een geslaagd feest. Zo is er airconditioning, een ruime gratis parkeerplaats en een uitstekende keuken. Onze dj’s staan meestal in de Serre halverwege de lange wand tussen entree en loungehoek in. Maar ook op de kopse kant voor de nieuwe uitbouw is mogelijk. De loungehoek met moderne haard combineert uitstekend met onze dj show met Chesterfield dj-meubel. 
Black and White DJ-Show huren met DJ Johan Post in De Schaapskooi te Delft

Sinds 1966 is De Schaapskooi hét toneel van feesten en partijen. 

Met de persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen is jouw bruiloft, vergadering of ander feest bij De Schaapskooi in goede handen. De Schaapskooi is een officiële trouwlocatie met mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven in de stijlvolle zalen of in de prachtige tuin. Het team doet er alles aan om samen  elk bezoek aan De Schaapskooi tot een unieke beleving te maken. 

DJ-show met DJ Johan Post in Delft bij Het Rieten Dak

Het Rieten Dak een buitengewone gelegenheid op een ongewoon plekje buiten

Het team van Het Rieten Dak verzorgt de ontvangsten van kleine en grote gezelschappen met een ruime keuze uit koffietafels, recepties, feestavonden, diners en barbecues. Met een ruime parkeergelegenheid en de twee zalen biedt het Rieten Dak plaats voor gezelschappen tot 150 man. En ‘s zomers staat het ruime terras ook nog tot je beschikking voor een ontbijt, lunch, diner of gewoon een pannenkoek, heerlijk broodje of een kop koffie! Romantisch gelegen is Het Rieten Dak een prachtige locatie om te trouwen. Als officiële trouwlocatie kan de huwelijksvoltrekking voor de burgerlijke stand ook hier plaatsvinden. 

DJ-show inhuren of boeken met DJ Johan Post in Delft bij het Arsenaal Delft

Armamentarium wordt Arsenaal Delft met Hotel en Restaurant voor o.a. expo of congres

In gebouw 1692 en het tussengebouw wordt een nieuw hotel gerealiseerd. Het hotel beschikt over 63 kamers, twee sfeervolle en goed uitgeruste vergader- en trainingsruimtes, gecombineerd met meerdere breakout area’s. Op de begane grond van het karakteristieke 1602 gebouw wordt een sfeervol restaurant gerealiseerd. Een deel van de begane grond van het 1692 gebouw wordt omgevormd tot unieke expositie- cq. tentoonstellingsruimte. De eerste verdieping van het 1602 gebouw wordt momenteel herontwikkeld tot exporuimte. De eerste tentoonstelling staat gepland voor eind 2020. 

Opening GDS te Delft en dj met saxofonist Sax Up The DJ

Feestelijke opening GDS Keramiek met Sax Up The DJ 3 oktober 2019

Na ruim een half jaar verbouwen met de dagelijkse business die gewoon vol doordraaide (een woordspeling ligt voor de hand) opende op 3 oktober 2019 GDS Keramiek en GD Techniek officieel haar deuren aan de Faradayweg 5 te Delft. Stefan Nuhn: “Niet alleen van buiten maar zeker ook van binnen zijn we erin geslaagd onze ideeën te verwezenlijken en openen we ons nieuwe éigen pand dat staat voor wat we willen zijn.”

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement in Delft met mij?