DJ in Bodegraven inhuren DJ Johan Post boeken hier tijdens exclusieve bruiloft

DJ in Bodegraven?

Goudse DJ Johan Post

Een dj in Bodegraven inhuren voor bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verjaardag

  • Allround dj in Fort Wierickerschans van Bodegraven
  • Evertshuis voor huwelijksfeest dj in Bodegraven 
  • DJ met apparatuur voor in Zalencentrum De Doortocht
  • Lounge dj voor netwerkborrel of receptie
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Brouwcafé De Molen
  • DJ voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag
  • Jubileum bruiloft dj in Bodegraven De Vliethoeve
  • Jubileum dj voor Koperen, Zilveren of Gouden huwelijk
  • Locaties voor feest met dj in Bodegraven te Zuid-Holland

Goudse DJ Johan Post voor onvergetelijke privé-feesten en succesvolle zakelijke evenementen in Bodegraven

DJ in Bodegraven inhuren Goudse DJ Johan Post boeken hier op exclusieve bruiloft

Bruiloft (jubileum)

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest in Bodegraven moet geweldig worden. Vertrouw daarom op DJ Johan Post.
DJ in Bodegraven boeken DJ Johan Post inhuren

Bedrijfsevenement

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een personeelsfeest met dj in Bodegraven. Maak indruk met Bedrijfsfeest DJ Johan Post.
DJ in Bodegraven gezocht DJ Johan Post boeken of inhuren

Verjaardagsfeest

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen of een Sweet Sixty. In Bodegraven wordt het onvergetelijk met Verjaardag DJ Johan Post.
DJ in Bodegraven zoeken Goudse DJ Johan Post boeken hier tijdens Etappe 2 van de Tour de France

Meer dan 15 jaar dj in Bodegraven

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Bodegraven. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Bodegraven gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin ­čśë. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van feestgevers in Bodegraven

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ in Bodegraven inhuren DJ Johan Post boeken review 30e verjaardagsfeest door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Bruiloft dj huren in Bodegraven met Goudse DJ Johan Post boeken review exclusieve bruiloft door Jeroen en Margriet
Jeroen de Soeten en Margriet Middelkoop
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
DJ in Bodegraven huren voor je bruiloft DJ Johan Post boeken zie complimenten Martin en Patricia
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van DJ Johan Post op de mooiste locaties van Bodegraven

DJ Bodegraven huren DJ Johan Post boeken zoals hier in het Linker Arsenaal personeelsfeest

Fort Wierickerschans
Tijdloos, Grenzeloos, Eindeloos!

Een bijzondere locatie in het Groene Hart, dat is Fort Wierickerschans . Deze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Of het nu gaat om een zakelijk evenement voor 40 of voor 1000 personen, bijna alles is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om een thema aan uw evenement te koppelen. De medewerkers van Fort Wierickerschans geven volledig invulling aan je wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen. 
Dj in Bodegraven huren in het Evertshuis Theaterzaal Themafeest met DJ Johan Post

Kunst, cultuur & educatie in het Evertshuis

De centrale ligging van het EVERTSHUIS, in een prachtig authentiek pand, leent zich uitstekend voor allerhande evenementen. Het is zeer geschikt als vergaderlocatie of ontmoetingsplek voor uw presentatie, kick-off meeting, voorstelling of themafeest. Het Evertshuis is ook een officiële trouwlocatie in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dat kan kleinschalig in onze ‘Heerenkamer‘ of groots met receptie en/of feest in de theaterzaal 

DJ Johan Post inhuren met podium in Bodegraven Zalencentrum De Doortocht

Zalencentrum De Doortocht een zaal op maat voor iedere gelegenheid

Zalencentrum De Doortocht is de gelegenheid voor feesten en partijen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor uitvaarten en condoleances. De Doortocht beschikt over twee mooie zalen met een capaciteit vanaf 15 tot 150 gasten. De grote zaal is met of zonder catering te huur. Alles is mogelijk van bedrijfsfeesten, verenigingsactiviteiten, bruiloften, vergaderingen, recepties tot diners of buffetten. De locatie bevindt zich op zeer korte loopafstand van het NS station en is tevens voorzien van een ruime parkeergelegenheid. 

DJ show in Bodegraven met DJ Johan Post bij Brouwcaf├ę de Molen

Brouwcafé De Molen met eigen bier vers van de bron

Brouwerij de Molen is een craftbeer brouwerij in Bodegraven. De brouwerij staat bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Bij het Brouwcafé De Molen ben je van harte welkom om van deze bieren van Brouwerij de Molen ‘vers van de bron’ te genieten. Maar ook fantastische andere craft bieren van over de hele wereld. Ze hebben in het brouwcafé twintig taps én in de bierwinkel. En naast al die lekkere bieren kan je hier ook goed eten van een gevarieerde kaart met eerlijke producten. Brouwcafé De Molen is een gezellige locatie voor een intiem feest met familie en vrienden. 
DJ in Bodegraven huren DJ Johan Post boeken met Basic DJ-Show

De Vliethoeve een culinair rustpunt in het Groene Hart

De Vliethoeve is een schitterende locatie midden in het Groene Hart. Twee eeuwenoude boerderijen met mooie details en waar de essentie ligt om de gast een onvergetelijke dag te bezorgen. Een familiefeest, reünie, jubileum, stijlvolle receptie, trouwfeest of een zakelijk galadiner? Alles is mogelijk met voor ieder event een zaal op maat.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement in Bodegraven met mij?