DJ in Alphen aan den Rijn inhuren DJ Johan Post boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda

DJ in Alphen aan den Rijn?

DJ Johan Post

Een dj in Alphen aan den Rijn inhuren voor bruiloft, personeelsfeest of verjaardag

  • Allround dj in alfreds of Archeon
  • Theater Castellum voor huwelijksfeest dj in Alphen aan den Rijn 
  • DJ met apparatuur voor in De Schaapskooi
  • Lounge dj voor netwerkborrel of receptie
  • Bedrijfsfeest dj met saxofonist in Bistrobar 'Bij Hen'
  • DJ voor 16e, 21e, 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag
  • Jubileum bruiloft dj in Alphen aan den Rijn Soos aan den Rijn
  • Jubileum dj voor Koperen, Zilveren of Gouden huwelijk
  • Locaties voor feest met dj in Alphen aan den Rijn te Zuid-Holland

DJ Johan Post voor onvergetelijke privé-feesten en succesvolle zakelijke evenementen in Alphen aan den Rijn

DJ in Alphen aan den Rijn inhuren Goudse DJ Johan Post boken hier op exclusieve bruiloft

Bruiloft (jubileum)

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) feest in Alphen aan den Rijn moet geweldig worden. Vertrouw daarom op DJ Johan Post.
DJ in Gouda boeken DJ Johan Post inhuren hier in Het Oude Stadhuys van Gouda

Bedrijfsevenement

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj in Alphen aan den Rijn . Maak indruk met DJ Johan Post.
DJ in Alphen aan den Rijn gezocht DJ Johan Post boeken of inhuren

Verjaardagsfeest

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen of een Sweet Sixty. In Alphen aan den Rijn wordt het onvergetelijk met DJ Johan Post.
DJ in Alphen aan den Rijn zoeken DJ Johan Post boeken hier tijdens Etappe 2 van de Tour de France

Meer dan 15 jaar dj in Alphen aan den Rijn

Dus jij bent op zoek naar een dj voor je feest evenement in Alphen aan den Rijn. Wil je een lounge dj of allround dj? Wil je er een saxofonist bij? Welke dj in Alphen aan den Rijn gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj zoals mij. 

Complimenten van feestgevers in Alphen aan den Rijn

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!

DJ in Alphen aan den Rijn inhuren DJ Johan Post boeken review 30e verjaardagsfeest door Kevin van Werkhoven
Kevin van Werkhoven - iPhone Doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Bruiloft dj in Alphen aan den Rijn DJ Johan Post boeken review exclusieve bruiloft door Jeroen en Margriet
Jeroen de Soeten en Margriet Middelkoop
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
DJ in Alphen aan den Rijn huren voor je bruiloft DJ Johan Post boeken zie complimenten Martin en Patricia
Martin & Patricia Jungschlager

Bekijk foto's en video's van optredens en dj-shows van DJ Johan Post op de mooiste locaties van Alphen aan den Rijn

Alfreds

Heerlijk genieten in Alphen aan den Rijn doe je bij Alfreds

Restaurant Alfreds in Alphen aan den Rijn biedt diverse extra’s. Of dit nu in het kader van een vergadering of training, ter gelegenheid van een huwelijk, feest of gewoon een heerlijk avondje uit is; hier word je altijd culinair in de watten gelegd. Gastvrijheid, kwaliteit en service staan voorop, waardoor je je snel thuis voelt en weer graag terugkomt! Kom de sfeer proeven in ons restaurant in Alphen aan den Rijn. 

DJ-show in Alphen aan den Rijn huren DJ Johan Post boeken voor in het Atrium van het Archeon

Archeon locatie met historie

Naast een prachtig historisch themapark, zijn er ook veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in het Archeon. Zowel in het oude Klooster, het Badhuis of de Herberg kan dj Johan muzikale invulling geven aan een netwerkborrel, feestelijk diner of personeelsfeest. Deze foto’s zijn gemaakt in het Badhuis, Plotinae, Kloosterzaal en het Atrium in de Herberg. 
DJ-show in Alphen aan den Rijn huren DJ Johan Post boeken in de feestzaal van De Schaapskooi

De Schaapskooi heeft een feestzaal boven de pannenkoekenboerderij

Verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, kerstborrel, zoveel jaar getrouwd… Je kunt het zo gek niet bedenken of er is iets te vieren en De Schaapskooi in Alphen aan den Rijn viert dat graag met jou mee. Met de bovenverdieping heb je de ideale locatie gevonden voor een knalfuif van 50 tot 120 gasten. Een feestavond met mooie luxe hapjes, champagne om te proosten, buffetten, drive-in show, een live band, niets is te gek. 
DJ met saxofonist in Alphen aan den Rijn inhuren Sax Up The DJ boeken hier bij Bistrobar Bij Hen

Bistrobar 'Bij Hen' eten, drinken, doen!

Dit is de plek in Alphen aan den Rijn waar gastvrijheid de boventoon voert. Hier geniet je van een welverdiende kop koffie met versgebakken taart, na een wandeling rond de Zegerplas. Hier spreek je af voor een heerlijke lunch of schuif je aan voor een Bourgondisch diner. Hier vier je feest, van een kinderpartijtje (met midgetgolf!) tot een onvergetelijke bruiloft. Hier is genoeg leuks te beleven, hoe jong of oud je ook bent. Kom langs en ontdek het zelf!

DJ in Alphen aan den Rijn huren DJ Johan Post met dj-show boeken hier bij Wet 'n Wild tijdens 40e verjaardagsfeest

Wet 'n Wild The Social Club

Wet 'n Wild The Social Club aan de Zegerplas is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance. Tevens worden er regelmatig leuke avonden georganiseerd zoals whisky tastings en Soul- & Dance feesten.

DJ met saxofonist en violiste boeken in Alphen aan den Rijn Sax Up The DJ met violiste huren in Wijnbar&Zo

Bij Wijnbar&Zo kunt u genieten van een uitgebreid assortiment mooie en smaakvolle wijnen en genieten van live muziek 

Gesitueerd in de Julianastraat, in het hart van het centrum van Alphen aan den Rijn, biedt Wijnbar&Zo plaats aan ruim 120 personen, die zij kunnen voorzien in het pand zelf, of een van onze serres aan de achterzijde. Daarnaast beschikken wij over een langgerekte tuin die aan de Oude Rijn grenst, waar jetijdens de warmere dagen van het jaar ook heerlijk kunt genieten van een goed glas wijn. Het terras aan de voorkant is voorzien van terrasverwarming. 
DJ-show inhuren DJ Johan Post boeken hier in Soos aan den Rijn

Soos aan den Rijn

Feestje? Dan ben je in de Raadhuiskamer aan het juiste adres. Ook verenigingen en bedrijven zijn welkom, bijvoorbeeld voor een vergadering, teambuilding of om een training te geven. Alle horecafaciliteiten zijn aanwezig om een evenement tot een succes te maken. 
Mega dj-show in Theater Castellum te Alphen huren DJ Johan Post boeken

Theater Castellum met 7400 m2 evenement vierkante meters

Theater Castellum is een theatergebouw in Alphen aan den Rijn. In 2004 werd het gebouwd volgens een ontwerp van architect Dirk Jan Postel. Vanaf 2005 is het theater in gebruik. Per 1 november 2016 is Sandra Bruinsma de directeur. Het theater heeft twee zalen: de Fonds Alphenzaal met 749 zitplaatsen en de Rabozaal met 289 zitplaatsen. Naast de twee theaterzalen beschikt het complex ook over drie (ondergrondse) bioscoopzalen (zaal Paars, Rood en Groen) en twee cafés. Het aantal vierkante meters (7400 m²) dat nodig is om alle functies onder te brengen is ruim driemaal groter dan het beschikbare kaveloppervlak (2100 m²)

DJ-show in Koeien en Kaas te Alphen aan den Rijn

Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn passie voor goede smaken

Na het succes in centrum Gouda is begin 2017 deze nieuwe vestiging Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn geopend. En net als in De Zalm in Gouda is ook hier het populaire concept “Friday Afternoon Drink” geïntroduceerd. Elke laatste vrijdag van de maand staat hier een DJ van ons met moderne beats de sfeer te bepalen.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement in Alphen aan den Rijn met mij?